phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Erikoiserät

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Parketeillamme jopa 10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 20.06.2024


Vihreä Rahti: Kaikki Postin toimitukset kulkevat nyt Vihreästi!

Julkaistu 20.06.2024

Osa konkreettisten toimitettavien verkkokauppatuotteiden ympäristökuormituksesta syntyy aina niiden kuljetusketjusta. Pyrimme Lapua Floorsilla itsekin toimimaan ympäristötietoisemmin, ja kiinnittämään huomiota toimintamme ympäristötaakkaan. Monet logistiikka-alan yritykset ovatkin viime vuosina asettaneet erilaisia päästötavoitteita, jotka ovat vauhdittaneen uusien ympäristöystävällisempien ratkaisujen kehittämistä.

Posti on vastannut tähän tarpeeseen lanseeraamalla Vihreä Rahti-palvelun. Vihreä Posti perustuu uusiutuvien energianlähteiden käyttöön ja päästöjen vähentämiseen kuljetuskaluston osalta. Tämä tarkoittaa, että kaikki toimitukset, jotka tehdään Vihreä Posti -palvelun kautta, ovat täysin fossiilivapaita. Postin tavoitteena on tehdä kaikista kuljetuspalveluistaan fossiilivapaita vuoteen 2030 mennessä, mutta Vihreä Posti -palvelun ansiosta tämän käyttöönotto on yrityksille mahdollista jo näin ennakkoon.

Vihreä Posti sisältyykin kaikkiin Lapua Floorsin toimituksiin automaattisesti valitessasi Postin tilauksesi toimittajaksi. Tätä kautta saamme myös itse arvokasta tietoa tieliikenteen ympäristökuormituksemme seuraamiseen, sillä palvelun kautta Posti toimittaa meille neljästi vuodessa päästöraportin toimituksistamme.

Ympäristöasioissa ja oman toiminnan luoman kuormituksen pienentämisessä työ ei tule varmasti koskaan valmiiksi. Toimitukset perille asiakkaidemme luo täysin fossiilittomasti ovat kuitenkin ehdottomasti askel oikeaan suuntaan, ja tästä kehitystyötä on hyvä jatkaa eteenpäin.