phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18 
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Erikoiserät

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18 


Käyttäjätili Käyttäjätili

Parketeillamme jopa 10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 14.04.2023


Sisustustrendit 2023: Luonnonläheisyyttä ja lankkulattioita

Julkaistu 14.04.2023

Kesä 2023 on pitkän odotuksen jälkeen täällä! Kuten joka vuosi, uusi sesonki on täynnä upeita sisustustrendejä. Oli mielessäsi sitten konkreettisempi pintaremontti tai vain ilmeen piristämistä pienillä edullisemmilla muutoksilla, suosituimmista trendeistä on helppo poimia omaan kotiin ja tyyliin parhaiten istuvat ideat.

Tässä postauksessa katsotaankin hieman tarkemmin, millaiset valinnat ja elementit ovat erityisen pinnalla juuri tällä kaudella, ja miten tuot niitä helposti myös omaan sisustukseesi.

Tämän kauden näkyvimmät trendit tiivistyvät aika hyvin yhteen sanaan: luonnonläheisyys. Tämä näkyykin puisten lankkulattioiden ja luonnonmateriaalista valmistettujen tekstiilien suursuosiossa. Yksi erityisen tervetullut trendi on myös näyttävä vihersisustus ja huonekasvien runsaus. Luonnosta inspiraationsa saavat kasvien lisäksi monet muut suositut sisustuksessa näkyvät vihreän sävyt.

Vihreys valloittaa sisustuksessa

Keväällä alkaa tunnetusti myös viherkasvien ja huonekasvien uusi, koko kesän kestävä kasvukausi, ja tänä vuonna se saa näkyä sisustuksessa räikeän monipuolisesti. Kauniit, elävät viherkasvit ovat tervetullut trendi muistakin syistä kuin upean ulkonäkönsä vuoksi. Ne nimittäin paitsi tuovat huoneilmaan kosteutta, myös puhdistavat hengitysilmaa tehden siitä laadukkaampaa.