phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Erikoiserät

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Parketeillamme jopa 10 vuoden rakennetakuu!


Yritys


Lapua Floorsin takana toimiva yritys, Nordic Floors Oy, on suomalainen lattioihin erikoistunut asiantuntijayritys nimensä mukaisesti Lapualta. Yrityksen tarina alkoi vuonna 2016, kun sen kasvoina ja Bambumiehenä tunnettu Jukka-Pekka Kallio törmäsi oman kotinsa remontoinnin yhteydessä Suomen markkinoilla vielä tuntemattomaan bambulattiaan. Toiminnan laajentuessa vuonna 2018 mukaan kuvioihin ovat tulleet Vinyylilattiakaupan vinyylilattiat, sekä tietysti kauniit Lapua Floors –tammiparketit.

Parketit saapuvat meille Etelä-Pohjanmaalle tammiaihioina, missä valmistamme niistä laadukkaita, sävytettyjä tammilankkuja. Olemme ottaneet käyttöön ensimmäisinä Suomessa Led-valolla kovetettavan öljyvahauksen parkettiemme käsittelyssä, mikä varmistaa lattioidemme laadukkaan ja täysin luonnollisen pinnan. Mallipalat ja itse lattiat löydät suoraan verkkokaupastamme, minkä lisäksi toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi myös showroomeihimme Lapualle ja Helsinkiin.   

Asiakkaitamme ovat hyvällä maulla ja laatutietoisuudella varustettujen yksityisten kuluttajien lisäksi esimerkiksi rakennusliikkeet, arkkitehtitoimistot, urakoitsijat, kunnat ja sisustussuunnittelijat. Kohteet vaihtelevat laajalti asuinympäristöstä julkiseen tilaan. Suomen markkinoiden lisäksi toimimme myös Saksassa, Ruotsissa ja uusimpana edistysaskeleena Hollannissa. Palvelemme asiakkaita sekä suomen että ruotsin kielellä - tervetuloa!