phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18 
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Erikoiserät

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18 


Käyttäjätili Käyttäjätili

Parketeillamme jopa 10 vuoden rakennetakuu!


Vastuullisuus


Nordic Floors Oy on suomalainen yritys Lapuan lakeuksilta, joka pyrkii kantamaan yhteiskunnallisen vastuunsa mahdollisimman kattavasti. Tavoitteenamme on tarjota pitkäikäisiä ja laadukkaita lattioita ympäristön hyvinvointi ja sosiaalinen vastuu huomioiden. Meille vastuullisuuteen kytkeytyviä keskeisiä asioita ovat laatu, pitkä elinkaari, ekologisuus, turvallisuus ja ihmisläheinen asenne. Meidän mielestämme edistyksen keskiössä on ennen kaikkea halu kehittyä ja tehdä asiat aikaisempaan verrattuna entistäkin paremmin.

 

Rehellistä kanssakäymistä

Meille rehellisyys ja läpinäkyvyys on hyvän kaupankäynnin perusta. Kerromme mielellämme lattioidemme eduista ja loistavista puolista, mutta olemme avoimia myös heikkouksista ja haasteista. Emme pelkää kertoa totuudenmukaisesti, millainen ratkaisu soveltuu tai ei sovellu juuri sinun tilaasi.

Onnistuneiden lattiakauppojen takaamiseksi annamme ykköslaatuisen parketin rakenteelle ja pintakäsittelylle kymmenen vuoden takuun. Tarkemmat tiedot tuotetakuusta pääset lukemaan täältä.

Haluamme myydä korkealaatuisia parketteja, jotka valmistetaan kestämään arjen kulutusta. Tarjoamme mielellämme neuvoja ja vinkkejä lattian elinkaaren maksimoimiseksi.

 

Korkein M1-päästöluokitus

Kaikilla itse valmistamillamme Lapua Floors -lattioilla on M1-päästöluokitus. Luokituksen myöntää Rakennustietosäätiö RTS, ja se kertoo rakennusmateriaalien ja ilmanvaihtotuotteiden päästömääristä. Luokitus on kolmiportainen, ja tuotteidemme M1-luokitus on korkein mahdollinen.

M1-luokitus tukee ja edistää vähäpäästöisten materiaalien käyttöä ja kehittämistä. Luokitus määritetään päästöille asetettujen raja-arvojen perusteella, ja sen saaminen edellyttää hyväksytyn testauslaboratorion suorittamien testien läpäisemistä hyväksytysti. Testattavia ominaisuuksia ovat haihtuvien orgaanisten yhdisteiden kokonaispitoisuus, formaldehydin ja ammoniakin päästöt ja karsinogeenit. Lisäksi tuotteen hajun hyväksyttävyys arvioidaan.

Itse valmistamiemme lattioiden lisäksi valikoimastamme löydät myös kauniit itävaltalaiset Weitzer Parkett -tammiparketit.

 

Turvallisuus

M1-sisäilmaluokituksen ja innovatiivisen pintakäsittelyprosessimme ansiosta lattiamme ovat turvallisia ja sopivat erinomaisesti myös allergikoille. Lapua Floors tammiparkettien pintakäsittelyprosessi toteutetaan LED-valolla kovetettavalla öljyvahalla, joka lakkapintaan verrattuna vähentää huomattavasti haitallisten yhdisteiden haihtumista huoneilmaan lattian käsittelyn yhteydessä.

 

Luotettava kumppani

Nordic Floors Oy on mukana Vastuu Groupin, entisen Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Jäsenyys kertoo lakisääteisten asioiden ajantasaisesta ja vastuullisesta hoitamisesta. Tilaajavastuuraporttimme löydät Vastuu Groupin Raportti-palvelusta osoitteesta ----. Raportista löydät:


  • selvityksen ennakkoperintärekisteriin, arvonlisäverollisten rekisteriin sekä työnantajarekisteriin kuulumisesta

  • kaupparekisteriotteen

  • todistuksen verojen maksamisesta

  • todistuksen eläkevakuutuksen ottamisesta sekä siihen liittyvien maksujen suorittamisesta

  • todistuksen sovellettavasta työehtosopimuksesta

  • todistuksen voimassa olevasta tapaturmavakuutuksesta

  • tiedot liiketoimintakielloista

  • selvityksen työterveyshuollon järjestämisestä

Luotettava kumppani